Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Söndag
17 Apr 1 match
Lördag
30 Apr 1 match
Lördag
06 Aug 1 match
Lördag
13 Aug 1 match
Fredag
19 Aug 2 matcher
Lördag
20 Aug 4 matcher
Fredag
26 Aug 1 match
Lördag
27 Aug 3 matcher
Söndag
28 Aug 2 matcher
Lördag
03 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 2 matcher

Hemberga Dryckesgrossisten och Rapidshop officiella leverantörer till Täby FC

2 augusti 2022 15:00
Förening

Hemberga Dryckesgrossisten AB har i samarbete med sina leverantörer Gatorade, Carlsberg och Njie tecknat ett avtal med Täby FC vilket gör dem till leverantör av produkterna i kafeterian till föreningen den kommande säsongen. Dessutom kommer Rapidshop som en del i en helhetslösning leverera varuautomater till K-Rauta Arena och Grindtorpshallen fram till 2025.


”Vi har inför säsongen 2022/23 valt att driva kafeterian i egen regi. I samband med detta har vi under våren sett över hur vi erbjuder våra besökare bästa möjliga service dygnets alla timmar, veckans alla dagar på ett för föreningen ekonomiskt fördelaktigt sätt. Sammantaget erbjuder den här lösningen oss en väldigt bra helhet vilket i sin tur ska ge våra medlemmar och besökare ett mervärde. Tillsammans med samtliga inblandade aktörer ska upplevelsen på våra respektive spelplatser bli bästa möjliga. Jag vill i första hand tacka Kalle Berglund för ett bra arbete under den här processen och nu hoppas vi på många framgångsrika år tillsammans. säger Alexander Brinkmann, klubbchef Täby FC.

"Vi är otroligt glada och stolta över att få chansen att skapa lönsamt samarbete för båda parter tillsammans med världens största innebandyförening. Täby FC andas framtid och ser till att skapa förutsättningar för att barn, ungdomar och seniorer, såväl pojkar som flickor ska ha de bästa förutsättningarna för att utveckla och fortsätta älska sin sport." säger Kalle Berglund från Hemberga Dryckesgrossisten och ansvarig för Gatorade i Sverige.

Kontakter:

Alexander Brinkmann, klubbchef Täby FC, [email protected] / 0707 989 212

Kalle Berglund, [email protected]

Mattias Pettersson, Rapidshop +46707616059

Om Hemberga

Hemberga AB grundades redan 1948 i Täby. Vi är ett innovativt konsumentföretag som arbetar med varumärkesutveckling och dryckesleveranser. Exklusiv representation av varumärken som Gatorade, Bang Energy, Rubicon, Nexba, Guarana, Snapple, Barr och Orangina (glasflaskan) m.fl. Våra kunder finns främst inom svensk dagligvaruhandel, servicehandel, HoReCa, idrottsföreningar och arbetsplatser. I vårt sortiment hittar du Sveriges bredaste dryckessortiment samt snacks.

Om Rapidshop

Tillhandahåller varumärkessponsrade dryckes- och varuautomater för idrottsföreningar och arbetsplatser. För långsiktig lönsamhets- och serviceutveckling för kunderna.

Om Täby FC

Täby FC är en innebandyförening med ca 1700 medlemmar fördelat på 46 lag inklusive representationslag för damer i SSL samt för herrar i Division 1, säsongen 22/23 spelar även föreningens utvecklingslag för damer i Allsvenskan.