Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Måndag
17 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
08 Aug 2 matcher
Söndag
09 Aug 1 match
Lördag
15 Aug 1 match
Söndag
16 Aug 1 match
Fredag
21 Aug 2 matcher
Lördag
22 Aug 4 matcher
Onsdag
26 Aug 1 match
Lördag
29 Aug 1 match
Söndag
30 Aug 1 match

Hägerneholmshallen blir K-Rauta Arena

2 juni 2020 15:00
Dam/Herr

Hägerneholmshallens nya officiella namn står nu klart – K-Rauta Arena. Namnändringen sker under juni månad som ett resultat av att innebandyklubben Täby FC och bygghandelskedjan K-Rauta har etablerat långsiktigt partnerskap.


Täby FC stärker genom partnerskapet sin ställning som ledande innebandyklubb inom ramen för visionen att vara världens främsta i vilken så många som möjligt får spela innebandy så länge som möjligt oberoende av ambitionsnivå. Täby FC och K-Rauta har ambitionen att göra K-Rauta Arena till ny samlingspunkt för Täbyborna i vilken man kan beskåda högoktaniga innebandymatcher i världsklass likväl som att ta en fika, umgås i kafeterian och samtidigt titta på träning eller match.

-Täby FC arbetar, i samverkan med Svenska Superligan, med interaktiva och multimediala arenalösningar för att skapa förbättrad åskådarupplevelse, säger Alex Wallsten, Ordförande för Täby FC. Med olika mobila lösningar hoppas vi kunna göra besöket i K-Rauta Arena till en oförglömlig idrottsupplevelse. Utöver detta är en så stor och välkänd aktör som K-Rauta naturligtvis oerhört värdefull för oss i fortsatt arbete med att utveckla vår verksamhet inom ramen för vår vision.

-Vi valde att sponsra innebandy eftersom det är en mycket populär och väldigt jämställd sport som attraherar många utövare och åskådare, inte minst i Täby. Täby FC har skördat stora framgångar på elitnivå men är även en klubb som satsar stort på breddidrotten. Att associeras med Täby FC är givetvis positivt för K-Rauta som varumärke och då K-Rauta varuhuset i Täby är så uppskattat och välbesökt av Täbys hemmafixare vill vi på detta sätt främja idrotten i kommunen ytterligare, säger Erik Öhlin, COO K-Rauta Sverige.

För frågor kontakta:

Täby FC Alex Wallsten, Ordförande Täby FC [email protected]

K-Rauta Janette Fällman, Regionchef K-Rauta [email protected]