Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Oliver Williamsson klar för Täby FC

31 augusti 2023 13:17
Herr

Täby FC är överens med Oliver Williamsson om en övergång. Den 21-årige målvakten ansluter från Järfälla IBK inför säsongen 23/24 och ökar på konkurrensen om startplatsen som sista utpost.


Oliver noterades för 21 matcher i division 2 under föregående säsong och stod där för en assist. Efter att ha spelat hela karriären i samma klubb väljer han nu att fortsätta sitt innebandyspelande i Täby FC.

Olivers egna ord om förlängningen:

  • Jag har valt Täby FC eftersom att det är en klubb med höga ambitioner och goda möjligheter att utvecklas.Målet är allsvenskan och med truppen vi har så tror jag mer på det här projektet än något annat jag blivit presenterad. Kommer bli sjukt kul att lira i K-Rauta Arena som ofta har mycket publik och bra stämning!

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • Fantastiskt att en av Stockholms bästa målvakter sista säsongerna väljer spel med Täby FC! I Oliver får vi en, trots sin storlek mycket rörlig målvakt som med en otrolig högsta nivå kan stänga igen helt. Med Oliver och Stefan har vi utan konkurrens seriens bästa målvaktspar vilket kommer hjälpa oss att nå våra mål.

Under dagen kommer också videointervju med Oliver i våra sociala medier, kika in på vårt instagramkonto här!