Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Alexander Blomberg-Nyman klar för Täby FC

4 september 2023 19:56
Herr

Täby FC är överens med Alexander Blomberg-Nyman om en övergång. Den 22-årige forwarden fostrad i Stäkets IF med sin spets i målskyttet kliver upp en division efter att säsongen 22/23 spelat i division 2 med Järfälla IBK.


Alexander ökar på konkurrensen bland forwards efter en säsong där han producerade 25 poäng på 18 matcher varav 20 av poängen var mål. Han ansluter nu med siktet inställt på att tillsammans med övriga laget nå kvalplats mot Allsvenskan.

Alexanders egna ord om förlängningen:

  • Jag har alltid tyckt att Täby varit en seriös klubb med höga målsättningar och rätt förutsättningar för att nå dem målen. Målet för säsongen 23-24 är att få revansch från förra året och kliva upp i Allsvenskan. Årets trupp har många duktiga spelare som kan hjälpa Täby upp en division. Det ska bli skitkul att få vara med på resan!

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • En övergång vi är otroligt glada för! I Alexander får vi en rightad forward med ett fint klipp i steget och ett riktigt bra skott. Med en stark utveckling förra säsongen är vi övertygade att han fortsätter utvecklas under Öhman i Täby FC och blir en otrevlig överraskning för våra motståndare i höst.