Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Ungtupparna visade vägen

2 november 2019 22:00
Herr

Efter en seg första period där gästerna tog ledningen med 1-2 vände herrarna på steken i andra och gick upp till en 6-2 ledning. I sista perioden blev det bara ett mål till och en säker 7-2 seger var ett faktum. Med den fortsätter Täbys herrar att hänga med de 5 lag som gjort ett litet ryck i tabellen.


Det var Täbys juniorer som skulle visa sig spelsugna denna afton. Marcus Mikaelsson skulle ge Täby ledningen med ett distansskott från sin nya position som högerback i inledningen av den första perioden men Jakobsberg ville annat och gick till periodvila med en 2-1 ledning. -Sättet vi genomför första perioden är helt ok men det saknades det där sista momentet i avsluten säger lagkaptenen för dagen Rikard Carlsson-Stiernspetz.

Andra perioden börjar så Täby hitta rätt i allt men framför allt Junior-femman som för dagen såg otroligt starka och spelsugna ut. Ludwig Nystedt kvitterade med sitt första mål på senior nivå framspelad av Perry som senare också skulle nästa i den andra perioden. Matchens spelare Alexander Svanold som anförde dessa ungdomar under eftermiddagen visade stor mognad med sitt slit och precisa dragningar att han blir att räkna med framöver.

  • Det vi ser av "Svante" idag är glädje, glädje och glädje, han trivdes väldigt bra idag och hans försök till att göra mål idag har nog aldrig varit större menar christoffer Dunvret och syftar nog på alla skott Svanold lossade.

Täby vann andra perioden med 5-0 och tredje perioden var bara ett lång utdragen väntan på slutsignalen. Täby skulle hinna med ytterligare ett mål via powerplay men det största jublet kom när det återstår två minuter av matchen och Hampus Hjelm-Eckerwall äntrar planen.

  • känns så klart underbart att vara tillbaka efter en tids frånvaro säger Hampe och tackar ledarstaben för speltiden.

Slutresultatet skrivs till 7-2 och Täby är i högsta grad med och tampas om topplaceringarna i serien.

Flest poäng i hemmalaget:

Marcus Ström 2p (2 mål + 0 assist)

Liam Perry 2p (1 + 1)

Marcus Mikaelsson 2p (1 + 1)

Lukas Samuelsson 2p (0 + 2)

Nästa match spelar herrarna fredagen den 15/11 kl 19.05 mot toppkollegan Rosersberg borta.