Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Nacka Wallenstam hemma

3 november 2019 08:00
Dam

3 års väntan är över, det är återigen dags för Stockholmsderby i högsta serien när nykomlingen Nacka Wallenstam kommer till Täby för söndagens match i damernas SSL.


Tabellfyran Täby kommer till matchen med två planenliga segrar mot IK Sirius och Jönköping i bagaget inför dagens match som blir första Stockholmsderbyt på 3 säsonger i högsta ligan. Ranja Varli har kommit igång senaste matcherna och stod för 1+2 senast mot JIK men det var nyförvärvet Agnes Wiklund som klev av poängbäst med sina 2+2.

En av årets nykomlingar Nacka Wallenstam har inlett sin första SSL säsong godkänt med 2 segrar och 4 förluster i inledningen. Man fick senast se sig besegrade i en målsnål och jämn match mot IK Sirius med 3-2. Men glädjeämne för Nackalaget är att gamla målvaktshjälten som var en stor bidragande orsak att Nacka klev upp i SSL, Åsa Tjusberg valt att göra comeback efter beslutet att avsluta karriären efter föregående års säsong. Bekantskaper hittar vi även i ledarstaben för Nacka laget. Täbys tidigare tränare Jonas Delshammar är nu en del av staben i Nacka.

Matchen börjar 13.30 och vi hoppas du tar på dig din vita TFC tröja och hjälper till att skapa den vita väggen i det riktigt stekheta Stockholmsderbyt som utlovas i Hägerneholmshallen idag.