Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Inför IK Sirius borta

26 januari 2019 10:00
Dam

Efter 5:e raka vinsten förra veckan mot Warberg laddar nu damerna om och åker upp till Uppsala och IFU Arena för att ta sig an tabelljumbon IK Sirius.


TRUPPEN: Laget har haft en intressant vecka efter Warbergsmatchen ur den aspekten att laget likt många andra drabbats av en del sjukdomar och småskador vilket gör att kommer behövas göras om en del i femmorna inför matchen. Saknas i laget till matchen gör Ranja Varli, Madelene Wesrerberg och Michaela Sjöberg.

MOTSTÅNDARNA: Nu står då ett ”derby” på bortaplan mot Sirius på tapeten. Ett Sirius som haft en tung säsong och i nuläget parkerar längst ned i tabellen. Dock är årets SSL otroligt tajt i de nedre regionerna så de har bara 3 poäng upp till säker mark och 5 poäng upp till en 10:e plats så vi kan räkna med ett lag som kommer sälja sig otroligt dyrt i jakten på att hålla sig kvar. Anmärkningsvärt är att de bara släppt in 77 mål vilket är klart minst av lagen i den nedre delen av tabellen.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DELSHAMMAR: Efter en mindre bra insats borta mot Dalen så var det skönt att studsa tillbaka och göra en bättre prestation mot Warberg. En match där vi fortfarande är lite för mycket upp och ned i vår prestation för att vi ska vara helt nöjda, men där vi sammantaget gör en stabil insats och skönt att vi åter fick igång det offensiva spelet. Extra roligt att Maia Kollberg fick sätta dit sitt första av många SSL-mål. För vår del kommer det handla om att möta upp Sirius desperation och inställning, gör vi det så vet vi att vi är det bättre laget men om vi börjar fuska i jobbet och inställningen kommer vi få det tufft. 2019 har börjat bra för vår del med 3 raka vinster och med de 2 avslutande vinsterna vi hade 2018 så står vi nu på 5 raka vinster och vi är riktigt sugna på att fortsätta vår vinsttrend och jaga lagen ovanför oss i tabellen, säger tränare Jonas Delshammar till hemsidan inför matchen.

Matchen börjar 13.00 och kan du inte vara på plats och stötta damerna i IFU Arena kan du streama matchen här; IK Sirius IBK - Täby FC IBK