Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Christian Mattsson väljer att lämna Täby FC!

21 september 2020 14:00
Dam

Några dagar innan seriepremiären väljer huvudtränaren Christian Mattsson att säga upp sitt avtal med Täby FC i förtid och slutar därmed med omedelbar verkan.


Christian tog över laget inför förra säsongen och hann då innan Covid-19 satte stopp leda Täby FC till guld i Champions Cup.

-Jag hade helst fortsatt som huvudtränare i Täby FC men då jag känner att vi hamnat i en situation där jag inte får respons i den spelarutvecklingen som jag vill applicera känner jag att det bästa för både mig och Täby FC är att vi går skilda vägar, därför har jag beslutat att avbryta mitt uppdrag som huvudtränare säger Christian till hemsidan.

-Det är otroligt tråkigt att Christian lämnar Täby då jag sett fram mot att se vad han kunnat åstadkomma denna säsong. Samtidigt har jag stor respekt för det beslut han tagit och önskar honom allt gott framöver säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsida.

I ett övergångsskede kommer herrarnas Maimon Abdallah att ansvara och leda både dam- och herrlaget tillsammans med övriga i våra representationslags-staber och arbetet med en permanent lösning är i full gång.

Hemsidan önskar Christian Mattsson lycka till framöver!