Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Intervju med #77 Josefin Ulvhag

4 april 2018 08:00
Dam

Inför den första semifinalen mot KAIS Mora har hemsidan träffat Josefin Ulvhag, Täbys center som hittat formen lagom till slutspelet. Läs om hennes tankar inför semifinalserien som startar imorgon.


Namn: Josefin Ulvhag

Ålder: 24

Moderklubb: Täby IS

Poäng i grundserien: 7 (5+2)

Poäng i slutspelet: 3 (3+0)

Klubbfattning: Left

Hur går dina tankar inför stundande semifinal serie mot KAIS Mora efter vinsten mot Endre med 3-0 i matcher?

I och med att vi lyckades vinna mot Endre med 3-0 i matcher fick vi lite påskledigt och möjlighet att ladda om batterierna med nära och kära. Nu är det endast fokus på kommande semifinaler och alla är taggade till tusen. Vi ser fram emot spännande och fartfyllda matcher mot KAIS Mora som alltid och vi är väl förberedda. I år går vi till final.

I kvartsfinalserien har målskyttet för din del kommit igång, 3 mål på de två senaste matcherna. I grundserien hittade du nätet bara 5 gånger men nu har snittet ökat, vad är nyckeln till framgångarna i kvartsfinalserien för din del?

Jag har haft en rätt knackig säsong så det är skönt att hitta rätt i slutspelet då allt i grundserien nu saknar betydelse. Jag tror att min omgivning och förtroendet att få speltid har en stor påverkan på resultaten samt att slutspelsfaktorn har en betydande roll.

Mycket speltid för din del under kvartsfinalserien, är formen fortsatt god under uppehållet fram till semifinalen mot Kais Mora?

Vi har haft en bra träningsvecka med fokus på semifinalerna så formen bör vara på topp, det blir upp till bevis på torsdag.

Hur tror du att det kommer gå i semifinalserien? Blir det SM-Final i Globen 21 april?

Vi vinner med 3-2 i matcher och går för SM-GULD i Globen den 21 april.

Vi önskar Josefin Ulvhag och resten av damerna lycka till i semifinalserien!