Söndag
27 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Onsdag
06 Nov 1 match
Söndag
10 Nov 1 match
Onsdag
13 Nov 1 match
Fredag
15 Nov 1 match
Måndag
18 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Tisdag
10 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Söndag
05 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 1 match
Måndag
27 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher

Intervju med Alexandra Durling efter bragden i Umeå

22 april 2019 21:00
Dam

Vi höjer pulsen inför finalen på lördag genom att intervjua några av spelarna och först ut är målvakten Alexandra Durling som var rena väggen i flera av matcherna mot IKSU, speciellt i den sista. Hör hennes tankar inför matchen mot KAIS Mora.


Hej Alexandra och stort GRATTIS till finalplatsen. Hur är dina tankar och känslor såhär dagen efter er otroliga seger och din fantastiska insats i Umeå?

Jag har fortfarande lite svårt att förstå vad det är vi faktiskt har gjort och att vi ska spela SM-final på lördag! Det känns fantastiskt, det är en dröm som går i uppfyllelse att få spela SM-final i Globen. Jag är så stolt över oss och vad vi har åstadkommit hittills! Vi har visat hela innebandy-Sverige hur bra vi faktiskt är.

Vad är du mest nöjd med när det gäller ditt spel under slutspelet?

Jag är mest nöjd med att jag har lyckats toppa formen när det har behövts som mest och bidragit med en trygghet till mina lagkamrater.

Hur laddar du om under dagarna fram till finalen på lördag?

Det gamla vanliga - äter, sover och tar hand om kroppen. Framförallt ska jag se till att njuta av vår framgång, men också fokusera på nästa uppgift - att ta hem SM-guldet till Täby!

Vad gör du för att läsa in dig på dina motståndare och hur de skjuter?

Jag har mött Mora många gånger och vet vad de har för styrkor. Jag kommer framförallt att fokusera på att gå in och ha roligt, njuta och lita på mitt eget spel.

Vad vill du säga till alla Täby-fans inför finalen?

Jag vill tacka för allt stöd ni har gett oss under denna säsong, och jag lovar att vi kommer att göra allt i vår makt för att Täby FC ska stå som segrare på lördag. Heja allt ni har oavsett om ni är med oss i Globen eller hemma framför TVn - tillsammans är vi den VITA VÄGGEN!

Till sist, hur går det på lördag?

Det kommer bli tufft och tight, men vi har visat att vi är ett lag som gör allt för varandra och det kommer göra att vi står som segrare!