Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Isabel Balzano klar för Täby FC

1 april 2024 16:00
Dam

Isabel Balzano, fostrad i Täby och med spel i Täby FC på alla nivåer inklusive åtta matcher i Svenska Superligan säsongen 19/20, är nu hemma och redo att fortsätta sin utveckling i Täby FC de kommande säsongerna.


Isabel flyttade under juniortiden till Åkersberga IBF och har spelat där de senaste åtta säsongerna med gästspel i SSL med Sirius och Täby FC. Hon var en viktig del i Åkersbergas avancemang till Svenska Superligan och har därefter fortsatt leda laget. Under de 49 SSL-matcher hon spelat med Åkersberga har Isabel stått för 48 poäng fördelat på 28 mål och 20 assist. Efter att Hanna Nordstrand, Tilde Sandlund och Emelie Eriksson lämnade för Täby FC inför säsongen 23/24 fick hon ta en än större roll och var nära att leda laget till fortsatt spel i högsta serien. Nu gör hon Hanna och Tilde sällskap i jakten på medaljer med moderklubben.

Isabels egna ord om förlängningen:

  • Det är superkul att vara tillbaka i moderklubben där allting började. Jag ser fram emot kommande säsong och att få utvecklas vidare i en ny miljö. Det ska bli roligt och jag ser fram emot att få spela med många duktiga spelare runt mig. Jag hoppas även att jag kan bidra till att föreningen når sina framtida mål!

Klubbchef Alexander Brinkmann kommenterar förlängningen:

  • Isabel Balzano är en spelare vi i Täby FC av naturliga skäl följt sedan många år. De senaste säsongerna har hennes utveckling också tagit henne till en position där vi ser att hon i en stor roll kan ta oss närmre medaljer. Isabels teknik och blick för spelet kommer vara viktiga egenskaper för oss kommande säsonger, redan 24/25 förväntar vi oss att hon tar sig en stor roll och producerar i en stark omgivning. Slutligen är vi mycket glada över att vi med värvningen av Isabel också stärker vår lokala förankring, det är en viktig del i vår sportsliga strategi som beslutades om i december 2022. Efter avslutat slutspel kommer vi kommunicera hur vi ligger till mot strategin samt truppläget i sin helhet.