Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Hudik
HUD

Inför Hudik/Björkberg idag kl 14.00

20 november 2021 08:00
Herr

Idag spelar herrarna årets sista hemmamatch mot Hudik/Björkberg. Läget är utsatt och en trepoängare väldigt välkommen. Motståndarna ligger på åttonde plats i tabellen och blir ännu en tuff nöt att knäcka. Kom och heja på herrarna, de behöver ditt stöd.


Victor Edberg, tränare i Täby, hur är läget i truppen?

-Just nu sitter jag och håller både tummar och tår för att vissa spelare ska hinna tillfriskna till idag. I torsdags kväll var 13 spelare tillgängliga, med hela 9 spelare (Blom, Hedström, Werner, Compier, Engström, Svanold, Christiansson, Jansson och Mikaelsson) borta pga skador och sjukdom.

-Oavsett statusen på truppen så vet vi vad som kommer att krävas för att vända den negativa trend som vi befinner oss i.

-Dagens motståndare Hudik/Björkberg spelar ett lågt uppoffrande försvarsspel med ett snabbt kontringsspel, så det vi behöver vara modiga och smarta i vårt offensiva spel samtidigt som vi inte tappar bollen på fel ställen.

-Utöver det måste vi hålla ett extra öga på Hudik/Björkbergs individuellt skickliga och målfarliga spelare såsom Alexander Hallvars Persson, Jakob Jonsson och Jonas Larsson, avslutar Victor.

Hemsidan önskar herrarna lycka till i dagens viktiga match!