Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Anna Skyltbäck ansluter till SSL-damerna!

30 maj 2022 12:00
Dam

Centern Anna Skyltbäck är klar för SSL-damerna! 25-åriga Anna kommer närmast från två säsonger med Allsvenska Storvreta IBK och har dessförinnan spelar fyra säsonger i SSL med IBK Dalen. Moderklubben är Holmsund City IBC och Anna har även gått på RIG uppe i Umeå.


-Jag känner att jag har mycket kvar att ge och vill ta ytterligare kliv i min utveckling och i Täby FC känner jag att dom möjligheterna finns! Jag har fått ett gott intryck av Täby FC och av klubbens målsättningar och ambitioner. Det känns bra och inspirerande att vara en del av Täby kommande säsong och jag ser fram emot att dra igång, säger Anna Skyltbäck till hemsidan.

-En spännande spelartyp som vi saknat och med Anna i truppen känns centersidan otroligt stark. Vi får en tvåvägsspelare som har ett bra skott, en fin räckvidd och gör en del poäng men framförallt behärskar hon spelets alla delar. Jag är övertygad om att Anna kommer göra ett stort avtryck när hon äntligen är tillbaka i SSL kommande säsong, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Anna varmt välkommen och önskar henne och laget lycka till framöver.