Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Uppsala Teknologer borta

16 mars 2019 08:00
Herr

Så var vi framme vid grundseriens sista match för herrarna. Sedan tidigare är seriesegern klar men för Uppsala Teknologer finns fortfarande chans på andraplatsen och hemmafördel i första kvalsteget.


TRUPPEN: Laget är laddat för att ta sig an sista matchen innan kvalet tillbaka till allsvenskan börjar. Glädjande kan vi också dagen till ära välkomna Linus Lundroth lite extra som idag gör sin A-lagsdebut i Täbytröjan. Linus värvades under säsongen till Täby FC från IK Frej och har under våren gjort avtryck i JAS och Hj19 Division 1 och får nu välförtjänt göra sin A-lagsdebut.

MOTSTÅNDARNA: Hemmalaget Uppsala Teknologer är också klart för kval till allsvenskan och nu avgörs det om de tar andraplatsen eller blir trea i serien. I laget finns seriens poängligaledare Viktor Strömqvist och högt upp i listan finns också Felix Nilsson. Tillsammans har den duon stått för otroliga 115 poäng.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE ROSENGREN: Sjävklart vill vi avsluta serien snyggt och detta kan ju bli en förmatch till att dessa båda lag möts i play-off så det är en viktig prestigematch inför kommande kvalspel, säger Tränare Josef Rosengren till hemsidan före matchen.

Matchen startar 17.00 i IFU Arena. Hemsidan önskar herrarna stort lycka till!