21 Apr 1 match

Förlust mot Pixbo borta

10 november 2019 22:20
Dam

Efter en intensiv match mot toppkonkurrenten Pixbo blev det förlust med 2-4. Båda lagen skapade massor av chanser men idag var Pixbo lite effektivare och hade marginalerna på sin sida.

Pixbo gjorde t ex 1-0 i den sista sekunden av första perioden efter att Täby inlett piggast och skapat 3-4 riktigt bra chanser utan att kunna göra mål.

I andra perioden kvitterade bortalaget genom Josefin Ulvhag men bara dryga minuten efteråt återtog Pixbo ledningen. Täby missade dessutom en straff mitt i perioden så 2-1 stod sig perioden ut.

Pixbo ökade på ledningen till 3-1 i den 8:e minuten av sista perioden men Moa Tschöp gjorde en typisk Moa Tschöp-löpning från eget mål reducerade bara minuterna senare. Täby jagade kvittering men då avgjorde Pixbo med några få minuter kvar och till slut blev det 4-2 till hemmalaget.

Redan nu på onsdag är det dags för kvartsfinal i DM mot Täby FCs Div 1 damer. Matchen spelas i Hägerneholmshallen och den börjar kl 19.00.

Nästa SSL-match är hemma mot Malmö FBC måndagen den 18/11 kl 19.15. Matchen sänds även i Eurosport 1 men vi hoppas på ytterligare en full hemmahall då.