Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Dalen
DAL

Inför Dalen hemma på söndag

28 september 2018 22:00
DAM

Nu på söndag är det dags för damerna att inta Tibblehallen för första gången denna säsong. IBK Dalen gästar oss och dags att visa direkt att i Tibblehallen ska inga andra lag ta poäng. Båda lagen kommer till matchen på söndag med förlust i premiären. Täby föll i förlängning mot Pixbo Wallenstam och IBK Dalen fick hemma se sig besegrade av nykomlingen Göteborg, så räkna med två revanschsugna lag på söndag som jagar första segern i år.


TRUPPEN:

Mycket har hänt i truppen. Flera nyförvärv och nya tränare. Matilda Sjödin stod för 2 mål i premiären och vi hoppas på mer målglädje från Sjödins klubba på söndag. Även vår Alexandra Durling visade form direkt i premiären med sina 31 räddningar i matchen.

MOTSTÅNDARE:

IBK Dalen kommer som sagt in med en förlust och lär va revanschsugna när de kommer till Täby på söndag. 22-åriga Clara Forssén stod för två poäng i premiären och lär vilja göra poäng även på söndag.

MATCHSTART 13.30 PÅ SÖNDAG I TIBBLEHALLEN

Se till att klä dig i vitt, ta med familj, släkt och vänner och heja fram damerna i premiären! Tre poäng står på spel och kommer ni får ni bekanta er med nya ledarstaben i form av Tomas Davies, Jonas Delshammar och Hampus Nordenström. Även nyförvärven på spelarsidan lär synas, Carolina Myrvoll, Madelene Westerberg, Anna Peterzén och Malin Blohm.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARTEAMET

Vi hälsar våra fantastiska supportar och övrig publik välkomna till en ny säsong och dagens hemmapremiär mot Dalen.

Vår resa började med en roadtrip ner till Västkusten för ett möte med de listiga rävarna i Pixbo Wallenstam. Ni som följde matchen på tv kunde bevittna två jämna lag där vi började något trevande, för att metodiskt jobba oss in matchen. Oavgjort efter 60 och vi går för bonuspinnen men artigt nog bjuder vi Pixbo på den, det kommer vi inte göra igen! En hel del positiva svar fick vi dock. Våra nya spelare fick spela i princip hela matchen utan att falla ur ramen. Vi är fortfarande solida bakåt och väldigt effektiva framåt!

Mot Dalen förväntar vi oss vara det mer spelförande laget vilket sätter stora krav på att vårt passningsspel och rörelse fungerar. Vi behöver även vara noggranna i omställningarna och ta den fysiska fighten.

Gör vi detta finns goda förutsättningar för en trevlig dag och 3 fina poäng!

Återigen varmt välkomna till säsong 18/19. Alla ska med!

PAUS-UNDERHÅLLNING

I den första pausen kommer vi att få se dansgruppen Little Queens uppträda med sin fartfyllda dansshow. Måste ses!

Hemsidan önskar damerna och Little Queens lycka till!!!