Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Endre IF hemma

30 november 2018 08:00
Dam

Efter förra veckans seger borta mot nykomlingen Göteborg väntar hemmamatch för damerna hemma i Tibblehallen när gotländska seriefemman Endre kommer på besök.


TRUPPEN: Läget i truppen är relativt oförändrat. Josefin Ulvhag saknas fortfarande pga sin knäskada men annars finns alla övriga tillgängliga för spel.

MOTSTÅNDANA: Endre har sakteligen kommit igång och ligger precis bakom Täby i tabellen. Senast mot IKSU spelade man jämnt och föll med 5-7 till sist. I poängligan ligger Sara Steen bäst till i bortalaget med sina 21 poäng.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES: Har jag någonsin sagt hur viktiga ni som åskådare är? Ni kanske inte tror det när ni sitter och tittar ner, men vi är evigt tacksamma för att ni stöttar oss. Ikväll är den en match av stor dignitet. Vi möter ett Endre som sakteligen börjat tugga igång och flåsar oss i nacken. Vi kommer från en stabil seger nere på västkusten men vet att det kommer krävas att vi höjer oss ett par snäpp för att ro på gotländskorna. Ni må missa Idol på tv, men ikväll är ni våra Idoler! Så sjung ut, sjung högt och sjung fram tre poäng till Täby!, säger tränare Tomas Davies till hemsidan inför matchen.

Matchen börjar 19.00 och vi önskar damerna stort lycka till och hoppas på stort stöd hemma i Tibblehallen ikväll.