Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Anna Jansson från U till A!

23 mars 2024 10:14
Dam

Anna Jansson som gjorde tränardebut så sent som i november med Dam U i Allsvenskan kliver nu in i Dam A i SSL som tränare. Tillsammans med Maimon Abdallah leder hon laget i dagens match, tillika grundseriens sista.


Anna Jansson om uppflyttningen:

  • Det känns lika delar kul som pirrigt där jag hoppas att vi tillsammans ska kunna göra många bra saker kommande veckor! Min första tid som tränare har varit otroligt kul och lärorik. Innan november hade jag nog aldrig ens tänkt tanken att jag skulle vilja bli tränare men nu finns det nog ingenting mer självklart. Att få tycka innebandy är så kul igen var inget jag räknat med efter jag själv slutade spela. Även som spelare var det längesen jag kände sådan glädje för sporten och hoppas det här bara är början!

Klubbchef Alexander Brinkmann om uppflyttningen:

  • Anna har sedan vårt första samtal i höstas visat prov på en osedvanlig innebandykompetens och fallenhet för tränarrollen. Hon är givetvis tidigt i sin utveckling men har redan under den kort tiden i Dam U lyckats etablera ett spelsätt och en metodik som lyfte laget under andra halvan på säsongen. När vi nu sökte en tränare för att arbeta tillsammans med Maimon under slutet av säsongen kändes det självklart att Anna skulle få frågan. Anna kommer tillföra en skarp blick i kombination med tydlighet som gör oss bättre. Dessutom är detta en tydlig signal på vår vilja att arbeta med utveckling och mod i alla delar av verksamheten. Att Anna dessutom är en tränare med lokal förankring och höga ambitioner gör allt än bättre. Nu ska vi arbeta tillsammans för att maximera resultaten i slutspelet, därefter kommer vi kommunicera hur ledarstaben i SSL-laget ser ut framöver.

Anna Jansson har varit del i träningarna sedan torsdagen 14 mars men fanns inte med i Karlstad då hon avslutade det Allsvenska seriespelet. Tränardebuten för Anna i Svenska Superligan sker idag 14:00 när vi gästar Warberg IC.