Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Moa Dynefalk till Täby FC!

2 juli 2022 14:00
Dam

Centern Moa Dynefalk väljer att flytta hem och spelar med Täby FC kommande säsong. 18-åriga Moa med Vallentuna IBK som moderklubb lämnade Täby FC för två säsonger sedan för att gå på RIG i Umeå och väljer nu att vända hem för att fortsätta sin utveckling på hemmaplan.


Moa stod för fina 23 poäng i Allsvenskan Norra förra säsongen och har varit bofast i det Svenska U19-landslaget sista året trots att hon är ett år yngre än de flesta spelarna.

-Det känns kul att vara tillbaka i Täby FC och Täbyfamiljen! Jag ser framemot kommande säsong och att få spela för Täby FC igen, säger Moa Dynefalk till hemsidan.

-En otroligt spännande spelare som vi äntligen får se i Täby FC igen! Moa är en talang utöver det vanliga som redan idag är redo att konkurrera i SSL samtidigt som hon får den absolut bästa möjliga utvecklingen genom att även kunna spela i Allsvenskan hos oss. Jag är övertygad om att vi kommer att få se Moa i det svenska A-landslaget i framtiden och jag ser framemot att få se henne i K-Rauta Arena igen i höst, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Vi hälsar Moa varmt välkommen hem och önskar henne och laget lycka till framöver.