Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Strängnäs
STR
Borta
Täby
TÄBY

Inför Strängnäs borta

3 oktober 2021 10:45
Herr

Herrarna åker idag till Strängnäs för match i Thomas Arena. Det är dags för säsongens första poäng efter två bra insatser mot topplagen Nykvarn och Visby. Matchen sänds på Innebandy du.tv/taby


God morgon Victor Edberg, tränare i Täby FC, hur är läget inför dagens match?

-Stämningen i laget är god och vi åker till Strängnäs med två bra prestationer i ryggen. Men vi kan göra 22 bra prestationer den här säsongen och ändå stå på noll poäng när säsongen summeras, så nu är det dags att börja få poängmässig utdelning för de insatser som vi gör!

Hur är läget på spelarfronten?

-Sedan förra matchen saknar vi fortfarande Buster Wickenbergh, Axel Haglund, Markus Mikaelsson och William Westerholm. Utöver dem saknas även Tobias Compier och Alex Jansson. Glädjande nog är Linus Kollberg och Patric Ring åter tillgängliga för spel.

Vad vet du om Strängnäs IBK?

-Strängnäs är duktiga på att sätta fart på både boll och fötter, så det gäller att vi hänger med från start! Gör vi det och arbetar lika hårt som vi gjort de två inledande matcherna har vi goda chanser att vinna den här matchen.

Vilka spelare behöver ni se upp med?

-Ahmad Aldeeb och Pelle Hansson är två unga väldigt talangfulla spelare. Båda besitter såväl bra skott som fin teknik, så dem måste vi hålla ett extra öga på.

Hemsidan önskar herrarna lycka till i eftermiddag.