Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Lyckad helg för damerna i träningscupen Täby Floorball Open

21 augusti 2022 23:00
Dam

Täby FC:s SSL-damer matchade flitigt i säsongens första träningsmatcher i K-Rauta Arena. Segrar mot KAIS Mora, Västerås IBS och Nacka IBK med sammanlagt 26-7 och laget fick en hel del positiva svar direkt.


I fredags kväll stod allsvenska KAIS Mora för motståndet och eefter n stabil ledning med 3-0 blev det spännande på slutet nör KAIS Mora närmade sig till 3-2. På lördagsmorgonen var det dags för ny match, nu mot Västerås IBS som även de spelar i Allsvenskan den här säsongen. Täbys damer hade dock vaknat upp på bästa sätt och vann enkelt med 10-1. Ny vila till kvällen då finska SB Pro stod för motståndet. Även nu blev det en enkel 8-3 seger till Täby.

Sista matchen spelades idag på eftermiddagen mot seriekollega Nacka IBK och det slutade med ännu en stabli 5-1 seger.

-Efter helgen är vi i stora drag mycket nöjda med det sättet vi spelar innebandy, säger Täbys tränare Maimon Abdallah. De saker vi fokuserat på under helgen är vi mycket nöjda med och vårt tydliga sätt att framföra olika situationer på banan även diskuterats och rättats till i samspråk med varandra. Tydligt har det även varit att när vi gör detaljarbetet på banan är vi svåra att passera och vi kan erövra boll på flera ställen på banan som i sin tur skapar en trygghet för spelarna, avlsutar Maimon.

Nu väntar träning i veckan innan avresa till Västerås på fredag för Västerås Floorball Cup med matcher mot SSL-lagen Åkersberga, Västerås Rönnby och Sirius.