Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Söndag
11 Aug 1 match
Lördag
17 Aug 1 match
Lördag
31 Aug 1 match
Söndag
01 Sep 1 match
Lördag
07 Sep 1 match

Toppspelare ansluter till damerna!

13 juni 2019 13:57
Dam

Sirius poängdrottning Agnes Wiklund spelar med Täby FC nästa säsong. 22-årige Agnes kommer närmast från SSL-kollegan Sirius där hon vann lagets interna poängliga förra säsongen med 33 poäng fördelat på 19 mål och 14 assist. Ursprungligen kommer Agnes från Hudiksvall och har tidigare spelat med Sundsvall i Allsvenskan och även representerat det svenska u19-landslaget.


Hon är en forward med snabba fötter och fin teknik som kommer bidra till en fortsatt stark offensiv hos Täby FC framöver.

  • Jag är väldigt glad att Täby hörde av sig och var intresserade av att få mig till laget och nu när det äntligen är klart är jag supertaggad på en bra försäsong och en rolig & utvecklande innebandysäsong tillsammans med laget. Jag valde Täby för att jag tror och hoppas att jag kommer utvecklas och ta nästa steg i min karriär. Under säsongen kommer jag försöka bidra med poäng, glädje och självklart hårt jobb för att försvara SM-guldet säger Agnes till hemsidan.
  • En värvning av yttersta klass! Det är fantastiskt kul att Agnes väljer att spela med Täby FC nästa säsong, hon är en offensiv kraft som kommer passa perfekt in hos oss. Vi får en spelare som kommer bidra med en hel del offensivt, hon är värvad som forward men har kvalitéer att spela på dom flesta positioner och jag blir väldigt förvånad om hon inte knackar på dörren till landslaget snart, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Agnes Wiklund varmt välkommen hem Täby FC!