Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Jönköping
JIK

Inför Jönköping hemma

26 oktober 2018 08:00
Dam

En intensiv vecka väntar med två matcher, fredag och söndag. Helgen tjuvstartar med att vi på ikväll får besök av Jönköping hemma i Tibblehallen. Laget kommer från ytterligare en seger med sig och Jönköping har blandat och gett inledningsvis och placerar sig för närvarande på slutspelsplats.


TRUPPEN:

Förutom lite småförkylningar i truppen kommer lagetifrån en bra träningsvecka och är redo för fredagsfeeling i Tibble CC.

MOTSTÅNDARNA:

Jönköping har inlett med blandade resultat och kommer senast från seger hemma mot Malmö FBC. Man har hittills endast förlorat mot topplagen Kais Mora och IKSU och Rönnby Västerås är ett av lagen som fått se sig besegrade av Jönköping.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES:

I vår tredje hemmamatch för säsong så gästas vi av Jönköping som blandat och gett lite hittills. Det råder dock ingen tvekan om att detta lag besitter en stor kvalité i framförallt passningspelet. Något vi självklart behöver se upp med är deras spetsspelare som gillar att skjuta från lite olika vinklar och distanser samt tränare Ingvarsson som alltid har ett litet ess i rockärmen…

Matchen startar 19.00 och vi hoppas på ett stort stöd hemma i borgen denna fredagskväll!