Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Måndag
17 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

INVIGNING AV VÅR NYA HEMMAHALL

5 september 2019 09:00
Klubben

På lördag 7/9 kl 12-15 så är det Öppet hus och invigning av klubbens nya hemmahall, Hägerneholmshallen. Med hallen sätter vi en ny hög nivå för innebandyn i Stockholmsområdet. I Hägerneholmshallen kommer SSL, Herrar Div1, Damer Div1, HJ, DJ, JAS och även matcher på Röd nivå att spelas.


Hallen disponeras helt, utanför skoltid, av Täby FC och blir vår nya "hemmaborg". Vårt kansli flyttar också dit inom kort.

En fantastisk anläggning med fyra omklädningsrum, separata domarrum, ljudanläggning i världsklass och en gigantisk skärm för att visa resultat och video. Dessutom en kafeteria där det går att stå och se matcher och träningar.

På lördag kl 13 invigs hallen officiellt tillsammans med representanter för Täby Kommun. Passa på att komma och se på hallen, fika i kafeterian (de 100 första bjuds på fika av Täby Kommun) och se alla fina utrymmen.

Vi kommer också att ha matcher för yngre i hallen under dagen, möjlighet att köpa supporterartiklar och även träffa representanter för Täby FC.

Vi välkomnar också extra mycket de boende i området och vill någon börja spela innebandy som inte gör det idag så passa på att träffa klubben på plats.

Plats: Hägerneholmshallen Adress: Hägerneholmsvägen, Täby Tid: Lördag 7/9 kl 12-15 Parkering: Stor parkering på Hägerneholmsskolan och parkeringshus bakom hallen. Gratis parkering fyra timmar.

Välkomna!