Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Måndag
17 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Intervju med måltjuven Matilda Sjödin

24 april 2019 15:00
Dam

Vi fortsätter att höja pulsen inför finalen på lördag genom att intervjua några av spelarna och nummer tre ut är måltjuven Matilda Sjödin som vet hur man avgör jämna matcher.


Stort GRATTIS till finalplatsen efter er insats mot IKSU. Hur är dina tankar och känslor mitt emellan semifinalen mot IKSU och finalen mot KAIS Mora?

  • Det ska bli sjukt roligt att få spela final på lördag. Så stolt över vad vi gjort under hela slutspelat och hur vi spelade i semi-finalerna. Vi har bevisat att vi är ett lag att räkna med. Men vi är inte nöja än.

Vad är du mest nöjd med när det gäller ditt spel under slutspelet?

  • Jadu, det var en svår fråga. Det har väl gått lite upp och ner under spelet. Men kan väl ta med de defensiva arbetet som något positivt.

Hur ska ni göra för att upprepa segermatchen mot KAIS Mora från i februari (seger 7-4)?

  • Vi ska gå ut och spela vårat spel. Det är en helt annat match än den vi spelade mot dom senast. Men vi tar med oss de slit och hårda jobbet vi gjorde då och de vi gjort hittills under slutspelet.

Du som har spelat en SM-final förut, vad har du för tips till dina lagkompisar som gör det för första gången?

  • Man ska njuta av varje sekund man är där ute och spelar. Det är få förunnat att få spela en SM-final och det är bara att se till att vara där och då och fokusera på matchen och ta byte för byte.

Vad vill du säga till alla Täby-fans inför finalen, som ju också är debutanter i den Vita Väggen?

  • Först och främst ett stort tack till alla som varit med under hela säsongen och stöttat oss i med och motgångar. Nu gör vi det tillsammans!

Till sist, hur går det på lördag?

  • Det är alltid tuffa och tighta matchen mellan oss och Mora så det kommer de bli på lördag också. Om vi gör det tillsammans och tar med allt vi gjort under slutspelet hittills så har vi goda chanser att stå som vinnare.