TÄBY

Ny förlust - nu mot Gävle borta

14 november 2020 23:15
Herr

Täbys herrar hamnade i underläge efter halva första perioden och kunde sen aldrig hota hemmalaget Gävle GIK som vann en bekväm seger med 8-2. Därmed är herrarna fortfarande sist i serien efter sex matcher.

Täby inledde piggt och hade ett skott i stolpens insida redan i första minuten och efter det var det jämnt med chanser åt båda håll under matchens första tio minuter. Därefter gjorde hemmalaget 1-0 men Täby skapade flera vassa chanser. Precis innan 2-0 har bortlaget en stor chans att kvittera men Gävles målvakt storspelade. 3-0 kom efter powerplay minuten innan perioden var slut och uppförsbacken var stor.

I andra var Gävle det klart bättre laget och gjorde några riktigt snygga mål där Täby inte alls hängde med.

Täby lyckades göra två powerplay-mål i tredje perioden som slutade 2-2 men det var aldrig något snack om segern.