19 Apr 1 match

Täbys damer hade uppvisning i Karlstad

11 oktober 2020 20:00
Dam

Efter förlusten mot Endre studsade damerna tillbaka direkt och spelade ut Karlstad på bortaplan i Colorama Arena. Till slut blev det en 11-2 seger och laget ligger nu på en fjärde plats efter fyra omgångar.

Täbys damer tog taktpinnen tidigt i matchen mot Karlstad och gjorde två snabba mål i den 8:e minuten. Flicia Forsmark och Ranja Varli stod för målen.

I pausen åt bortalaget turbomedel för redan efter 19 sekunder stod det 0-3. Återigen var det Ranja som gjorde målet. Sen fortsatt Täby göra mål, Moa Tschöp gjorde två på skott utifrån, Matilda Sjödin stänkte upp ett skott i krysset när Karlstad hade en utvisad och Vilma de Gysser fick göra sitt första SSL-mål till 0-7 efter två perioder.

I sista perioden fick Karlstad in två tröstmål men Täby gjorde 4 till, två till av Ranja, ett av Matilda och precis innan slutsignalen fick Elin Lundström göra mål efter en upprullning med finess av Agnes Wiklund.

Tre säkra poäng med hem till Täby och massor av fina mål. För Karlstad kom det en reaktion efter segern mot Rönnby i fredags och det är bara att glömma dagens match och ta nya tag.