Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Täby
TÄBY

Seriepremiär borta mot Warberg

19 september 2021 09:00
Dam

Idag startar damerna årets säsong med att åka till Warberg och bortamatch i Sparbanken Wictory Center. Nu är all sommarträning över och det ska visa sig hur laget har förberett sig inför säsongen. Matchen sänds som vanligt på SportExpressen Play.


Efter en lång tid av förberedelser är det äntligen dags för premiär i damernas högsta liga. Premiären spelas mot Varberg som likt Täby är tippade att hamna i den nedre delen av serien så att det är en viktig match direkt i uppstarten är det ingen tvekan om.

Läget i Täby lägret är utsökt och det finns inga kända skador i dagsläget. Senaste nyförvärvet, den tjeckiske landslagsmålvakten Lenka Remesova, gör debut i Täbytröjan.

-Varberg spelar en snabb kontringsinnebandy med toppspelare som Andrea Envall och Sandra Hawerman som ständigt är ett stort hot, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Under veckans träningar har det också märkts av att seriepremiären är nära. Det har varit bättre och mer fokuserade spelare i varje moment av spelet blandat med lite grinighet. Så, våra supportrar kommer få se ett taggat innebandylag på söndag, avslutar Maimon.

Samtliga matcher sänds även i år via SportExpressen Play och du skaffar ditt abonnemang HÄR. Första månaden kostar det 99 kr och de pengarna tillfaller klubben. Därefter kostar det 299 kr per månad.

Du som redan har ett abonnemang kan klicka direkt till matchen HÄR.

Hemsidan önskar damerna lycka till i Varberg och hoppas på tre poäng att ta med på resan hem ikväll.