Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Semi 3 borta mot KAIS Mora

10 april 2018 08:00
Dam

Efter Täbys vinst i lördags är det utjämnat och helt lika i den så heta matchserien mot KAIS Mora. Ikväll står mycket på spel, en vinst och man ger laget matchboll inför fjärde semifinalen i Tibblehallen på fredag. 19.00 blåser domaren igång matchen och ni ser matchen på Sportkanalen och Cmore.se om ni inte är på plats i Mora.


TRUPPEN:

Tidigare i slutspelet har laget förlitat sig på förstafemman men i lördags fick vi även se andrafemman börja producera rejält. En annorlunda uppställning från första semifinalen men ack så lyckosam. Kvällens frågor:

  1. Håller Matilda Sjödin fortsatt stekhet målform?
  2. Orkar Michelle Rydin punkta Anna Wijk i 60 min igen?
  3. Hur många poäng gör Moa Tschöp i matchen?

Svaren får ni ikväll. Saknas i truppen gör Sani Klinga.

MOTSTÅNDARE:

KAIS Moras kapten Anna Wijk punktmarkerades hela matchen i lördags av Michelle Rydin. Kan Wijk hitta lösningen och komma bort från den tuffa matchningen mot henne kan hon bli sylvass och börjar hon få ordning på målskyttet får Täby det jobbigt.

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE JEDHEIM:

“Sist vi var i Mora fick vi en drömstart och ledde drygt halva matchen. Men en match spelas ju inte 30 min utan 60 min och nu vill vi behålla ledningen från start till mål. Vi är inte sugna på att lämna Mora med ytterligare en förlust och ta med oss hem till Täby“ säger TFC’ s Lars Jedheim till hemsidan.

Matchen startar 19.00 och sänds på Sportkanalen och Cmore.se.