Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Järfälla Bele
JB

Inför Bele Barkarby hemma idag kl 14.00

6 november 2021 08:00
Herr

Idag är de dags för ytterligare ett derby, den här gången mot Bele Barkarby. Täby jagar vidare mot den första segern och det skulle ju passa riktigt bra om den kom idag. Kom och heja på herrarna i K-Rauta Arena idag.


Läget i Täby

Flera av de skadade spelarna börjar friskna till och kanske kommer någon av spelarna att vara med i dagens match. Täby har tränat vidare för att kunna vinna den första matchen och inte hamna i baklängesmål-ras som skett i de senaste matcherna.

Dagens bortalag Bele Barkarby kommer från en förlust borta mot serieledarna Nykvarn men har i övrigt inlett säsongen som förväntat. Förra säsongen var det öppna spjäll åt båda håll när Bele var på planen men i år är det lite färre mål även om de är målfarliga framåt. Täby behöver se upp med firma Sam Madani/Oscar Kristensen som fortsätter att ösa in poäng sedan Madani kom tillbaka från skada för några matcher sen.

Kom till K-Rauta Arena och heja på herrarna. Lös gärna biljett innan du kommer till hallen så går det smidigare att komma in. Biljetterna köper du HÄR.

Kan du inte vara på plats kan du som vanligtr se matchen på Innebandy.tv/taby.

Hemsidan önskar herrarna lycka till i eftermiddag!