Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Järfälla Bele
JB
Borta
Täby
TÄBY

Inför Bele Barkarby borta

5 oktober 2018 22:00
Herr

Imorgon lördag smäller det i säsongens tredje match. Herrarna har startat säsongen utmärkt med två raka vinster och går för tredje raka imorgon mot Bele Barkarby IF IBF. Matchen startar 13.00 och vi hoppas såklart på en seger!


TRUPPEN:

Laget har haft en fin start på säsongen och är i bra slag inför morgondagens match. Junioren Liam Perry saknas fortfarande pga en fotskada han ådrog sig i en Hj-match för två veckor sedan men annars finns alla tillgängliga för spel.

MOTSTÅNDARE:

Bele Barkarby har startat säsongen med två raka segrar dom också och med fina 17-9 i målskillnad, vilket gör att de toppar serien. Så, detta lär bli en riktigt tuff match. Sam Madani har redan på sina två första matcher sprättat in 7 mål och en assist och är med det poängbäst i hemmalaget. Jacob Sagmeister har också gjort mycket poäng inledningsvis, 7 poäng.

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE ROSENGREN:

Fantastiskt skön start såklart med 6 poäng och full pott. Det känns stabilt i truppen och vi har en bra plan för matcherna vi spelar och följer vår game-plan. Det kommer bli tufft mot Bele men de vet också att vi är i bra form så det lär bli en riktig holmgång, precis som det ska vara, säger huvudtränare Josef Rosengren till hemsidan inför matchen.

Matchen startar 13.00 och hemsidan önskar herrarna lycka till!