Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Defensivspecialist till SSL-damerna!

18 maj 2022 12:00
Dam

Backen Ida Sjölander är klar för Täby FC! Ida kommer närmast från Allsvenska IBK Dalen där hon spelat både SSL och Allsvenskan de senaste tre åren. Dessförinnan gick hon på RIG och moderklubben är Bro IK.


-Jag tycker det känns väldigt spännande att få chansen att spela med Täby FC nästa säsong och jag har fått ett otroligt bra bemötande av alla jag haft nöjet att träffa hittills. Det känns som tränarna har en tydlig plan både för mig som spelare och laget i helhet vilket jag tror kommer ge mig stora utvecklingsmöjligheter. Spelarna känns som ett härligt gäng som är ambitiösa samtidigt som de har roligt med varandra vilket jag uppskattar och jag ser redan fram emot att få spela i Täbys tröja framöver, säger Ida till hemsidan.

-Efter att vi träffat Ida kände vi tidigt att det var en spelare och person vi gärna ville se i Täby! Vi får en back som är fysisk, rak och gör jobbet i alla lägen vilket är en spelartyp vi prioriterat att få in och vi är otroligt glada att vi får se henne hos oss kommande säsong, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Ida varmt välkommen och önskar henne och laget lycka till framöver.