TFCU

Seger borta mot Bele i första Playoff-matchen

14 april 2022 22:45
Dam1

Ikväll tog Täbys Dam1-lag ett steg närmare Allsvenskan nästa säsong när laget vann med 3-2 borta mot bele Barkarby i den första av två matcher. Nu väntar den helt avgörande matchen på söndag kl 16.00 i K-Rauta Arena. Köp biljett i förväg på Biljettkiosken.se.

Matchen inleddes i högt tempo där Bele Barkarby fick en smakstart och tog ledningen redan efter dryga minuten. Täby kom tillbaka två gånger via mål av Miranda Englund och Isabella Chopard innan perioden slutade 2-2.

Andra perioden var det kamp och enda målet, som även skulle visa sig vara avgörande, gjorde Fanny Virgin med lite drygt fyra minuter kvar.

I den sista perioden var det fortsatt kamp med chanser åt båda hållen men det kändes som om Täby hade ganska bra koll på matchen.

Nu väntar retur i K-Rauta Arena på söndag kl 16.00 så kom dit i din vita tröja så skapar vi den "Vita väggen" igen. Biljett köper du som vanligt via Biljettkiosken.se och uppge Medlem som kod så kommer du in gratis.

Hemsidan grattar laget till första delsegern, önskar Glad Påsk 🐣 och hoppas att vi kan fylla K-Rauta Arena på söndag.