Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Söndag
17 Apr 1 match
Lördag
30 Apr 1 match
Lördag
06 Aug 1 match
Lördag
13 Aug 1 match
Fredag
19 Aug 2 matcher
Lördag
20 Aug 4 matcher
Fredag
26 Aug 1 match
Lördag
27 Aug 3 matcher
Söndag
28 Aug 2 matcher
Lördag
03 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 2 matcher

Täby FC stärker spelar- och ledarutveckling med Coachtools

30 juni 2022 12:11
Förening

Världens största innebandyförening med ca 1300 licensierade spelare, Täby FC, har skrivit ett samarbetsavtal med CoachTools och deras digitala plattform för träningsplanering och analys.


”Under säsongen 2021/22 arbetade vi fram vår nya spelarutvecklingsplan parallellt med att återstarta verksamheten med stort fokus på ledarutveckling, inte minst genom utbyte på ledarträffar. En samstämmig önskan från våra ledare har varit att hitta en gemensam plattform för det arbete vi vill göra. Att tillsammans kunna bygga och implementera ett arbetssätt med träningsinnehåll som går i den riktningen vi önskar kommer effektiviseras på ett fantastiskt sätt tillsammans med Coachtools. Dessutom ger det våra ledare i SSL, Allsvenskan, Division 1 och Juniorallsvenskan möjlighet till videoanalys med funktioner som kommer utveckla spelarna individuellt och lagen kollektivt. I förlängningen skall det leda till framgångar för elitlagen samtidigt som spelarna på våra elitförberedande nivåer ges förutsättningar att ta det sista steget in i våra A-lag vilket är ett viktigt fokusområde framöver. ” säger Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC.

"Vi är mycket stolta över att presentera vårt samarbete med världens största Innebandyförening. Genom vårt samarbete kommer vi stödja och utveckla ledare och coacher i Täby FC och samtidigt få feedback om ytterligare behov i utvecklingen för framtiden. CoachTools - coachplattformen som är utvecklad med fokus på på ledarens samt atletens behov, vi bygger för framtiden. Vår vision är att bygga värdefulla idrottsmiljöer för att bidra till föreningarnas framgång. Detta kommer vi tillsammans med Täby FC att uppnå via vår atletfokuserade syn." säger Eero Juvonen, Head of International Operations på CoachTools.

CoachTools implementeras i föreningens arbete under säsongsupptakten 2022/23. Dessutom kommer föreningens läger Skills Camp Summer Edition 22 erbjuda videoanalys till samtliga deltagare, och CoachTools är också med kring Newbody Cup 12-14 augusti. När Täby FC i september arrangerar uppstartsläger i IFU Arena med närmare 500 deltagare kommer Coachtools vara på plats och utbilda ca 50 ledare i plattformens funktioner, en viktig del i dess implementering.

Kontakter: Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC [email protected] Eero Juvonen, Head of International Operations [email protected]

Om Coachtools CoachTools är en coaching plattform med alla nödvändiga verktyg från ritbordet till planering av evenemang och till att få feedback av dina idrottare. Alla verktyg på en och samma plats. En lättanvänd plattform för tränare och sportchefer med idrottaren i fokus. Med detta effektiva och enkla digitala verktyg kan du spara tid, förbättra kvaliteten och skapa bättre förutsättningar för framgång. För mer information, besök www.coachtools.net