Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Offensivt skicklig back till damerna!

11 juni 2019 14:00
Dam

Skickliga right-backen Frida Nilsson är damernas andra nyförvärv! 19-årige Frida kommer närmast från en fin säsong med Åkersberga IBF i Allsvenskan där hon från sin backplats gjorde fina 26 poäng fördelat på sju mål och 19 assist. Hon har under hela sin karriär representerat Ackers bortsett från en kortare sväng hos Täby FC för två år sedan då hon spelade två matcher i SSL.


Frida har stora kvalitéer i det offensiva men även en fin fysik som används i det denfensiva, hon har även meriter från det svenska u-19 landslaget.

  • Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och ser det som en ny och stor utmaning att få spela med svenska mästarna. Jag tror att jag kommer utvecklas och ta nästa steg i min innebandykarriär. Nu väntar en bra och tuff försäsong för att komma så redo som möjligt tills serien börjar och jag är supertaggad säger Frida till hemsidan.
  • En riktig kanonvärvning! Vi har jagat Frida i ett par säsonger och nu väljer hon äntligen att ansluta till oss. Frida kommer komma in i SSL-tempot fort och därefter troligen utvecklas till en spelare som kommer göra stor skillnad för oss från sin backposition säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Frida Nilsson varmt välkommen till Täby FC!