Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Lisa Carlsson förlänger sitt avtal med Täby FC!

2 april 2022 10:00
Dam

Damernas lagkapten Lisa Carlsson har valt att fortsätta sin satsning med Täby FC kommande säsong. Med tre VM-guld (två A och ett U19), SM-guld och Champions-cup guld på meritlistan är det en viktig förlängning för Täby FC.


Lisa har under de senaste säsongerna utvecklats till en av världens bästa innebandyspelare och hennes förlängning visar att Täby FC fortsatt blir att räkna med.

-Det känns skönt att allting äntligen är klart. Jag ser fram emot en ny säsong och framförallt att få ta revansch och visa att vi kan bättre. Jag tror och känner att Täby har bra saker på gång och den resan vill jag gärna vara med på, säger Lisa Carlsson till hemsidan.

-En otroligt viktig förlängning med världens kanske mest kompletta back på damsidan! På planen och i omklädningsrummet håller hon absolut högsta klass och hennes betydelse för oss är obeskrivlig. Det är också en fröjd att få ta del av idrottaren Lisa Carlsson som är ett fullblodsproffs och alltid gör mer än vad som krävs av henne.

-Att idag också få se en mängd unga tjejer i Täby FC som vill bli en ny Lisa Carlsson är något jag värderar mycket högt och det värmer ens hjärta lite extra, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan önskar Lisa Carlsson och laget lycka till framöver!