Förlust i Uppsala - Nu väntar tredje avgörande match

30 mars 2019 10:20
Herr

Efter vinsten var det upplagt för herrarna i Uppsala. Vinst och avancemang till Playoff 2 var säkrat.

Herrarna hade matchboll att slå in när matchen startades i IFU Arena på fredagskvällen. Det var en svängig match där båda lagen bytte ledning med varandra. Uppsala Teknologer ledde 1-0, sen vände Täby till 1-3 och sen kom Uppsala tillbaka och kvitterade 7min in i tredje perioden. Ett resultat som stod sig perioden ut och "Sudden Death" fick avgöra. Väl där fick Täby chansen - Straff efter 14sek men tyvärr missades den och kort därefter rasslade det i egna målet. Uppsala avgjorde till 4-3 och tvingade fram en tredje och helt avgörande match.

Playoff 1 - Match 3:3 Tibblehallen CC Söndag 31 Mars - 16:45

Vinnaren i den här matchen avancerar till Playoff 2 mot vinnaren mellan Bele Barkarby och Järfälla där det också väntar en tredje och avgörande match på söndag.