Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Nr 86 Anton Stefansson är tillbaka i Täby FC!

26 oktober 2019 09:00
Herr

Division 1´s bästa back förra säsongen flyttar hem från Gotland, Visby IBK och SSL och ansluter omedelbart till herrarna.


Anton lämnade inför denna säsong herrarna för att prova på lyckan i världens bästa liga där valet föll på att flytta till nykomlingarna Visby IBK.

Efter att varit en av seriens bästa backar både i Allsvenskan och Div1 är det en mycket fin förstärkning för herrarna i jakten på en återkomst i Allsvenskan.

  • Jag är otroligt glad att Täby ville ha tillbaka mig och att allt löste sig så snabbt och smidigt. Jag ser fram emot att jobba hårt för att vi ska ta oss tillbaka till Allsvenskan kommande säsong säger Anton Stefansson till hemsidan.

  • Vi har sedan Anton valde att lämna i våras sökt efter en ersättare utan att känna att vi hittat riktigt rätt och att han nu väljer att flytta hem är vi naturligtvis otroligt glad för och det gör en redan stark trupp ännu starkare då han i mina ögon är seriens bästa back säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Anton Stefansson varmt välkommen hem till Täby FC och redan på Söndag kan ni se honom igen då herrarna tar emot Älvsjö AIK hemma i Hägerneholm kl. 16:00.