Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Patrik Westlin är ny assisterande tränare i SSL-laget.

27 juli 2020 12:00
Dam

Patrik kommer senast från tre säsonger hos Bele Barkarby IF där laget de senaste två säsongerna placerade sig på tredje plats i Allsvenskan Östra.


Patrik har lång erfarenhet från elitinnebandy och har själv spelat på högsta nivå i många år där han representerat klubbar som AIK, Järfälla IBK och i klassikern Balrog IK. Där har han även vunnit SM-guld.

-Täby blev ett självklart val för mig, en stark och etablerad förening med höga ambitioner. Robin och Christian gjorde ett bra och framåtlutat intryck på mig med klara mål vad man vill åstadkomma framåt. Det känns väldigt inspirerande att få vara med på resan kommande säsong som kan bli lång in på vårkanten där en redan stark spelartrupp har spetsats till med bra nyförvärv säger Patrik Westlin till hemsidan.

-Efter att vi lagt stor fokus på att hitta rätt i rollbesättningen av en assisterande tränare landade valet på Patrik och det känns mycket bra att det nu är klart. En tränare med stor erfarenhet från spel på elitnivå, ledarerfarenhet från damsidan och dessutom med stor skicklighet kring både träning och matchcoachning gör att jag tror att Patrik tillsammans med Christian och övrig stab kommer ta oss framåt kommande säsong, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Patrik Westlin varmt välkommen till Täby FC!