UPP

Herrarna vidare till Playoff 2 efter rysare

31 mars 2019 22:00
Herr

Efter en riktig rysare mot Uppsala Teknologer där Oscar Kandell avgjorde 45 sekunder före full tid är Täby vidare till Playoff 2 där Bele Barkarby väntar. Vinst i den matchserien i bästa 3 matcher och herrarna är tillbaka i Allsvenskan nästa säsong.

Det blev precis som de andra två matcherna en tät drabbning mellan två lag som nu känner varandra väldigt bra. Täby hade en till synes säker ledning med 3-0 efter första perioden men utvisningar i mellakten gjorde att Uppsala kom tillbaka flera gånger.

I sista perioden tog herrarna ledningen två gånger men Uppsala kvitterade båda gångerna. Till sist fick laget dock avgöra då Oscar Kandell sköt segermålet med 45 sekunder kvar av tredje perioden.

Se highlights från matchen här:

Nu möter Täby sereitvåan Bele Barkarby i Playoff 2 i bästa av tre matcher med start senare i veckan. Vinnaren i den serien är klar för Allsvenskan säsongen 2019/20. Första matchen spelas på söndag 7/4 kl 16.45 i Tibblehallen CC.