RAI

Inför RA19 borta i Playoff 1:2 ikväll kl 20:00

23 mars 2023 11:30
Herr

Ikväll spelas den andra matchen i Playoff 1 mellan Täbys herrar och Rosersberg Arlanda IBK, den här gången borta i Rosershallen. Vid vinst ikväll är Täby vidare till Playoff 2. Om du vill se matchen live, kom i tid till hallen då biljetterna släpps kl 19:00 och det lär bli fullt.

Läget i Täby

Vi har fått en pratstund med tränare Mikael Öhman inför kvällens drabbning.

Hej Micke, ikväll är det match nummer två mot RA19, vad tar ni med er från segern i söndags?

-Idag är en ny match, vi vann första och den matchen är glömd nu.

Hur tror du RA19 resonerar inför kvällens match?

-De måste ju vinna så betyder att det kommer se helt annorlunda denna match från deras sida. Redan i premiären i höstas sa jag att matchen kommer att spelas i en knökfull hall med mycket liv och det lär bli ännu värre ikväll.

Vad vill du säga till de Täbyfans som tänker vara på plats i Rosershallen?

-Vi har vår plan och följer vi den ska det gå vägendet är därför våra supportrar ska komma dit och heja fram oss till en ny seger!

Tack Micke och lycka till ikväll!

I den första matchen i söndags rivstartade Täby och var betydligt hetare än motståndarna. Speciellt Albin Engström hade en eftermiddag där det mesta fungerade. Period två och tre bevakade Täby matchen även om det skapades chanser åt båda håll fram till elavbrottet med dryga sex minuter kvar att spela.

Ikväll är det RA19:s sista chans att förlänga säsongen och det kommer bli mycket liv och oväsen på läktaren.

Vinnarna i den här serien får möta seriesegrarna Tyresö Trollbäcken i Playoff 2 efter att de slagit ut Hässelby i två raka matcher.

Har du inte möjlighet att åka till Rosershallen sänds matchen på RA19Tv.

Vi önskar herrarna lycka till i kvällens match!