Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Inför Jönköping borta

15 februari 2019 08:00
Dam

Det är dags för veckans första av två matcher. Damerna åker söder ut till Jönköping för att fira fredagsmyset i Jönköpings Idrotthus.


TRUPPEN: Vi kommer från en intensiv träningsvecka där vi testat lite nya spännande grejer. Med oss i truppen finns Rebecka Jansson, en forward som vi lånat från Bele Barkarby. Alltid kul när vi Stockholmsklubbar hittar möjligheter att hjälpa varandra och i Rebecka får vi en spännande spelare som tillför attribut som vi saknat lite grann.

MOTSTÅNDARNA: Tabellsexan Jönköping var senast mot Malmö tillbaka på vinnarspåret efter tre raka förluster. För Jönköping är poängen viktiga nu i kampen att klara sig ovan slutspelsstrecket. Micaela Lundmark och Ellen Svensson stod för tre poäng var senast mot Malmö.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES: Vi tar motorvägen söder ner till Vätterns Pärla Jönköping. Ett lag som spelar en trevlig innebandy med högt tempo och finurliga kombinationer. Vi har bra tracrecord mot dom denna säsong men vet att det inte är mycket värt i denna sport, säger tränare Tomas Davies till hemsidan inför matchen.

Matchen startar 19.00 och kan du inte följa matchen på plats på länken här; Jönköpings IK - Täby FC IBK