Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Juniorer flyttas upp i A-laget

13 juni 2018 08:00
Herr

Juniorerna Alexander Svanold och Liam Perry flyttas upp till A-laget. De kommer närmast från spel i Hj-verksamheten med spel i JAS och Hj191 och H2 främst.


18-årige Alexander Svanold har skrivit på ett avtal med TFCs herrar och flyttas upp i A-laget. Alex är en hårt jobbande center som redan nu behärskar alla delar i spelet. Alex kommer från grunden från klubbens framgångsrika P00 kull och har sen dess utvecklats i rasande takt i Hj-verksamheten med spel i både JAS, Hj191 och H2.

Forwarden Liam Perry har även han skrivit på ett avtal med TFCs herrar och flyttas upp i A-laget. Rightskytten som även representerat Australiens U19-landslag har ett härligt rörelsemönster där han ofta rör sig i obekväma ytor och skapar många målchanser i spelet.

Såhär beskriver TFCs sportchef Robin Andersson nya tillskotten;

  • I Alex får vi en spelare med en stor potential att bli riktigt bra! Han jobbar hårt, gör en hel del poäng men är framförallt orädd i sitt spel och smäller mer än gärna på ute på banan och jag är övertygad om att Alex blir en viktig spelare för herrlaget kommande säsonger.
  • Det ska bli riktigt spännande att se Liam i a-lags verksamheten framöver! Han har egenskaper i det offensiva som många andra saknar och jag är övertygad om att han kommer göra stora avtryck redan kommande säsong.