Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Måndag
17 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Hemvändande skyttedrottning är Täby FCs fjärde nyförvärv!

20 april 2020 12:00
Dam

U19-landslagsspelaren och poängliga-vinnaren de två senaste säsongerna i Norra Allsvenskan, Julia Zachrisson, hämtas in till kommande säsong.


18-åriga rightforwarden Julia kommer senast från RIG och är ett välkänt ansikte då hon har Täby FC som moderklubb. De senaste två säsongerna har hon vunnit poängligan i norra Allsvenskan. Totalt har hon stått för smått fantastiska 96 poäng fördelat på 73 mål och 23 assist på 43 matcher. En spelare som verkligen vet var målet står med andra ord.

-En spännande känsla att äntligen skriva på för Täby! Täby är ett etablerat lag med många duktiga spelare där både spelare och tränare har ett stort driv och vill framåt vilket jag tror kommer ge mig goda förutsättningar för att utvecklas som spelare.

-Klubben har visat ett stort intresse för mig vilket såklart känns bra samtidigt som det inte känns helt dumt att vara tillbaka på hemmaplan. Mina förväntningar är att ta det bit för bit då det blir mycket nytt men jag är laddad för nya utmaningar säger Julia Zachrisson till hemsidan.

-Fruktansvärt roligt att Julia efter avslutade studier väljer att komma hem till Täby FC igen! Vi får en forward med ett riktigt vasst skott som med ett otroligt fint målsnitt senaste två åren med största sannolikhet kommer göra avtryck i SSL kommande år och vi ser fram emot att se henne göra det hos oss säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Julia Zachrisson varmt välkommen hem till Täby FC!