Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför IK Sirius IBK borta

23 oktober 2019 08:00
Dam

Efter lite drygt en och en halv veckas spelledigt då det varit landslagsturnering, EFT i Tjeckien är det dags för omstart i SSL. Ikväll möter damerna IK Sirius i IFU Arena.


Ikväll onsdag spelar damerna en flyttad match från omgång 15 då damerna i januari, när matchen var tänkt att spelas, är i Tjeckien och spelar Champions Cup.

TRUPPEN: De 4 landslagsspelarna är tillbaka i laget men endast en förberedande matchträning har kunnat gjorts in för kvällens match något som tränaren Christian Mattsson varit kritisk till. Laget får ikväll klara sig utan Maia Kollberg, Malin Blohm och Tilda Määttälä som inte åker med till Uppsala.

MOTSTÅNDARNA: Kvällens motståndare kommer till IFU med fyra raka förluster. Den enda vinsten denna säsong kom i premiären hemma mot IBK Dalen. Lagen har redan mötts en gång denna säsong. I årets andra match möttes lagen och då gick Täby segrande ur med 7-5.

Matchen börjar 19.00 och kan du inte följa och heja på laget på plats i IFU Arena följer du matchen här; IK Sirius IBK - Täby FC IBK