Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Storseger på Gotland mot Endre

25 mars 2018 22:00
Dam

Täby vann i torsdags den första ronden i kvartsfinalserien mot Endre. Idag var det dags för rond två på Gotland. En match som Täby ägde från start till mål och kunde vinna med tennis siffrorna 1-6 (0-2, 0-1, 1-3). Detta innebär att Täby har matchboll inför tisdagens tredje drabbning lagen emellan.


MATCHEN:

Matchen dominerades av Täby hela matchen igenom och det var aldrig något snack om vem som skulle gå segrande ur denna strid. Ranja Varli öppnade målskyttet och sen rullade det på. Värt att poängtera var att återigen hittade Julia Croneld nätet bakom Endres målvakt och Moa Tschöp gjorde poäng igen vilket innebär att Tschöp inte lämnat en match denna säsong utan poäng. Imponerande !!

BÄST I TÄBY:

Alexandra Durling (93.3 i räddningsprocent) - Alexandra var matchens gigant med otroliga 93.3 i räddningsprocent var hon en stor faktor i Täbys vinst idag.

Ranja Varli(2+0) - Visade vägen tidigt med matchens första mål och skapade hela tiden farligheter tillsammans med kedjekollegorna Sjödin och Ulvhag. Satte även dit 4-0 målet i starten av tredje perioden vilket blev spiken i kistan.

BÄST I ENDRE:

Stina Ander (1+0) - Återigen visade Stina vägen med att göra Endres enda mål i dagens match. Höll humöret uppe och slet på i en annars tam insats av Endre.

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE JEDHEIM:

“Vi gjorde en mycket bra och stabil match och vann välförtjänt så känslan är bra inför tisdag“ säger TFC´s Lars Jedheim till hemsidan efter matchen.

NÄSTA MATCH:

Nästa match spelas på tisdag 27/3 19.00 i Tibblehallen (kvartsfinal 3:5).