Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Richard Wellsmo är ny tränare hos SSL-laget!

16 april 2022 09:00
Dam

43-årige Richard kommer närmast från en lång och framgångsrik sejour hos herrarna i Allsvenska Salems IF där laget under hans åtta år lyckats ta sig till hela fem SSL-kval. I Richard får laget en gedigen tränare med lång erfarenhet och en tydlig idé om hur innebandy ska spelas.


-Att komma till världens största innebandyförening med tydliga mål och visioner om hur man vill bedriva sin verksamhet från knatte till SSL samt med dom förutsättningar som finns i och runt föreningen gjorde att det blev ett enkelt beslut att fatta och min känsla när allt nu är klart med Täby FC är riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta med Maimon, tjejerna och övriga ledare i staben, säger Richard Wellsmo till hemsidan.

-En tränare med många års erfarenhet av innebandy på hög nivå med tydliga idéer vilket kommer göra oss bättre! I Richard får vi en tränare som kommer komplettera Maimon väl och redan vid första kontakten kändes det otroligt bra, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Richard Wellsmo välkommen och önskar honom och laget lycka till framöver!