Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

#79 Kollberg ansluter till herrarna!

28 juli 2020 12:00
Herr

Centern Linus Kollberg är herrarnas fjärde nyförvärv. 20-åriga Linus kommer närmast från seriekollegan AIK och har Täby FC som moderklubb.


Linus var utlånad till Täby FC från AIK under andra halvan av förra säsongen och var en bidragande orsak till att Täby FC kunde vinna serien och gå upp i Allsvenskan igen.

-Det känns otroligt skönt att vara tillbaka där jag hör hemma! Jag har saknat gänget och allt runtomkring och jag ser fram mot att spela i dom vita färgerna igen. Jag tror att många kommer underskatta oss nästa säsong och för egen del hoppas jag kunna öka min poängskörd och bidra till att vi vinner matcher säger Linus till hemsidan.

-I Linus får vi en center med fantastiskt ett spelsinne där passningsspelet sticker ut. Linus har under dom senaste säsongerna lärt sig vad som krävs på seniornivå och med hårt jobb kommande säsong är jag övertygad om att han tar steg i sin utveckling och blir en av seriens bästa centrar. Jag vill även rikta ett tack till AIKs Göran Hagberg för sättet han hanterade denna övergång på säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Linus Kollberg varmt välkommen till Täby FC!