Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Måndag
17 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Supertalang ansluter till damerna!

20 juni 2019 10:00
Dam

Forwarden Rebecka Jansson tillhör Täby FC kommande säsong. 19-årige Rebecka anslöt till TFC på en dubbellicens från Bele Barkarby förra säsongen men har nu permanent anslutit till laget.


Rebecca, som förra säsongen även representerade det svenska U19-landslags,t har under många år ansetts som en av Stockholms största talanger och kommer nu efter att ha varit med laget i våras ordentligt förberedd för sin första SSL-säsong.

  • Jag kom in på dubbellicens i slutet av förra säsongen och fick direkt en väldigt bra känsla föreningen och laget. Inför nästa säsong ser jag framförallt fram emot att fortsätta utvecklas som innebandyspelare i Sveriges bästa lag. Jag känner mig redo att ta klivet från Allsvenskan till SSL på riktigt nästa säsong säger Rebecka Jansson till hemsidan.
  • Ett otroligt spännande nyförvärv! Rebecka är en spelare vi tror mycket på och hon kommer utan tvekan göra stor nytta för oss. En forward med en fin blick för spelet som alltid producerat mycket poäng och så även kommer göra i SSL framöver tror jag säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Rebecka Jansson varmt välkommen hem Täby FC!