Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Söndag
11 Aug 1 match
Lördag
17 Aug 1 match
Lördag
31 Aug 1 match
Söndag
01 Sep 1 match
Lördag
07 Sep 1 match

Christian Mattsson är Täby FCs nya huvudtränare

3 juli 2019 14:00
Dam

34-årige Christian är Damernas nya tränare som kommer att leda laget under kommande säsong. Han kommer senast från uppdraget som huvudtränare i Allsvenska Västra Mälardalen där han lett laget till två fina tredjeplatser i serien dom senaste två säsongerna.


Christian är ett välkänt ansikte i innebandy-Sverige där han under många år spelat i SSL med Västerås, Falun, Täby och Linköping. Där spelade han även SM-final så sent som säsongen 16/17. Han har även meriter från spel i det svenska landslaget.

  • Det känns oerhört spännande och inspirerande att ta över som huvudtränare för Täby FC. För mig var det ett självklart beslut att ta mig an detta då jag vill vara med på resan och fortsätta skapa en vinnarkultur och spela en kreativ innebandy med Täby FC. Jag är enormt motiverad och ser fram emot detta äventyr tillsammans med tjejerna och övriga ledarstaben säger Christian Mattsson till hemsidan.
  • Christian svävade fort upp som en favorit till att ta över Täby FCs damer efter våra inledande samtal och den känslan har förstärkts ytterligare under tiden som gått innan vi kommit i mål. Han vill precis som jag att vi ska spela en kreativ och aggressiv innebandy samtidigt som jag är övertygad om att hans egna erfarenheter från spel på absolut högsta nivå kommer tillföra oss något vi verkligen har saknat förut säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Senare i veckan kommer en längre intervju med Christian och vi ska även presentera vem som kommer leda laget tillsammans Christian kommande säsong.

Hemsidan hälsar Christian Mattsson varmt välkommen tillbaka till Täby FC!